JOUW SONGS

knallen uit de speakers! 

Studiowerk

In de muziekstudio van de Maestershoeve in Twente weet je dat je goed zit. Dankzij de vele ervaring die Harry Holzhauer heeft opgedaan bij onder andere de studio's Het Lab, RS29 en Harrow weet hij precies wat hij doet. Samen met jou bespreken jullie wat je wensen zijn.

Hij denkt met je mee en zorgt er op een professionele, relaxte en efficiënte manier voor het gewenste resultaat. Bekijk het portfolio voor werk en referenties.

OPNEMEN

Solo een bestaand nummer coveren? Of met een tienkoppige band een heel album opnemen? wij kunnen het allemaal en helpen je hier met veel plezier mee.

reampen

Ook als je zelf (een deel van) je project opneemt kunnen wij je helpen. Wij kunnen gitaar en bas reampen zodat je sound dikker wordt. We denken graag met je mee!

mixen

Geef je hele mixtraject uit handen en wij zorgen ervoor dat je nummers de speakers uitknallen! Vanzelfsprekend zijn wij pas tevreden als jij dat bent.

masteren

Dankzij onze uitstekende afluistering zijn we in staat om van jouw mix een geweldige totaalklank te maken. We zijn met name gespecialiseerd in vinyl-mastering.

vocaltuning

Is je zang net niet helemaal zuiver, of moet het netjes geknipt worden? Ook voor het optimaliseren van je zangopname kun je bij ons terecht.  

DRUMEdit

Is de drums net niet helemaal lekker? Door edits zetten we de beat op de maat en tillen wij jouw plaat naar een hoger niveau.  

PRIJSLIJST

Hieronder een indicatie van de prijzen van de muziekstudio. Heb je een project dat meer tijd in beslag neemt? Neem contact op voor een offerte met de beste mogelijkheden binnen jouw wensen en budget. 

studioworkshop

Wil je liever zelf aan de slag met opnemen/mixen? Dat kan! De Maestershoeve organiseert regelmatig workshops voor groepen, of voor individuen. Wil je hier meer info over? Neem dan contact met ons op!