aan jouw creatieve doelen.

SAMEN WERKEN WE 

ZANGLES

Zangles in de Maestershoeve betekent focus op basistechniek, articulatie en intentie. Dit maakt de zangles nuttig voor zangers in alle genres. De nadruk ligt op hoe jij wil klinken en hoe je dit op een gezonde manier kunt bereiken.

 

Bij de eerste proefles bespreek je samen met Karen wat je muzikale ambities zijn en wat Karen daarin voor je kan betekenen. Vervolgens gaan jullie via een aantal oefeningen ontdekken waar je grenzen liggen, wat je sterke kanten zijn en wat je kan verbeteren. Als je wil kun je een lied zingen, maar voorbereiding is niet per se nodig. Aan het einde van de les evalueren jullie of je vaker wil komen, en op welke manier je dat zou willen.

PRIJSLIJST

Een muziekles bij de Maestershoeve kost €30,- per uur exclusief btw (21%). Voor jongeren onder de 21 is de btw vrijgesteld. In principe spreken we een vaste lestijd af (iedere week of eens per 2 weken), maar in overleg kan daarvan worden afgeweken. We houden ons in principe aan de schoolvakanties, in overleg kan daarvan worden afgeweken. Hieronder de tarieven:

bandcoaching

Ook bands die zichzelf willen ontwikkelen, maar er samen net niet helemaal uitkomen, zijn meer dan welkom op de Maestershoeve. Harry en Karen geven coaching op maat. Afhankelijk van de behoefte wordt een maatpakket aangeboden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan studiocoaching en songwriting, maar ook met andere vragen kun je terecht! Bel of mail ons voor meer informatie.